Månedsmagasinet på Costa del Sol

Tyrefektningen kommer tilbake

Tyrefektning har vanskelige kår, men i midten av august kommer den gamle aktiviteten tilbake til Málaga. Fra den 14. til 20. august er det byfest i Málaga, og da holder de fast på tradisjonen. Det blir med stor sannsynlighet den… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Turistleilighetsdebatten spres over hele landet

Siste helgs store protest mot turistleilighetene i Málaga og det øvrige Costa del Sol gir nå gjenlyd i hele landet, hvor debatten er i full gang. Landets boligminister, Isabel Rodríguez, går nå inn i saken og går hardt ut mot… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Nettverk med 500 ubeskyttete prostituerte oppløst

Et kriminelt nettverk som tvang fler enn 500 til å prostituere seg uten å bruke beskyttelse, har nå blitt oppløst. Det spanske nasjonalpolitiet har arrestert 25 personer for deres involvering i komplottet som rekrutterte folk i latinamerikanske land med løfte… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Tilbakekaller lisens for 435 turistleiligheter i Málaga

Junta de Andalucía anslår at de har tilbakekalt lisensen for 2445 turistleiligheter i de åtte andalusiske provinshovedstedene. Tiltakene har skjedd etter anmodning fra de respektive byrådene, da turistleilighetene ikke overholdt de generelle planene og regelverket for ferieutleie. Ifølge turistdepartementet mistet… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Første utgave av Pride Benalmádena

Snart er det tid for den aller første utgaven av Pride Benalmádena. Datoen for festen har akkurat blitt kunngjort, og den kommer til å holdes den 26. juli med start kl. 21.30. «Vi er veldig stolte over å være en fri… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.