Månedsmagasinet på Costa del Sol

Skandinavisk par bak sykkelhotellet La Ventera

De er ikke redde for å prøve noe nytt – noe helt nytt. Morten Aamand og Freja Delgado har med deres to barn brutt opp sin sikre tilværelse for å slå seg ned i Gualchos. Landsbyen er bitteliten, men potensialet… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Levante, Poniente og Terral – Sommerens lune vinder, eller …?

Det finnes mangfoldige vindtyper som kan nevnes når det er snakk om vind i Spania. For oss som befinner oss på Costa del Sol er det først og fremst tre vinder som buster til håret vårt og som lokalbefolkningen snakker… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

De ti beste stedene å besøke i Andalucía

Andalucía er et overflødighetshorn av spennende steder å besøke. Her presenterer vi de første ti av en rekke attraktive destinasjoner i denne helt enestående regionen. Den beste stranden– Cantarriján mellom Nerja og La Herradura. Den uforstyrrede stranden ligger innrammet av… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Spanias underlige side – Historien om Ñ [ɲ]

Det første som må sies før vi begynner med en artikkel om det spanske språket, er at når vi nevner spansk her, så snakker vi om språket som spanjolene selv kaller castellano. Ñ – bokstav nr. 15 På norsk har… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

SIRI ØVREWALL – Grønn sivilingeniør i Spania

Det er alltid spennende når norske selskaper kommer for å etablere seg i Sør-Spania. Slikt skjer ikke helt knirkefritt og krever både investering i tid, midler og en god porsjon tålmodighet for å håndtere det store spanske byråkratiet. Men det har ikke stoppet norske Solcellespesialisten fra å åpne kontor i selveste Málaga TechPark. Det Norske […]

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.