Månedsmagasinet på Costa del Sol

San Juan-feiring på søndag

På kvelden den 23. juni feirer spanjolene sin midtsommer som her heter San Juan. Overalt på Costa del Sol feires dette med bål på strendene og hyggelig samvær ut i nattetimene, og ved midnatt går folk baklengs ned til havet… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Andalusisk eksportrekord, mens Spanias eksport faller

Andalucía-regionen har oppnådd en ny historisk eksportrekord på nesten 14,4 milliarder euro i årets første fire måneder. Tallene representerer en årlig økning i eksportsalg på 7,5 % som står i stor kontrast til den 3,5 % nedgangen som Spania registrerte… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Årets første varmebølge – opptil 43 grader i Andalucía

Etter en uke med litt kjøligere temperaturer, advarer meteorologene at sommerens første hetebølge er på vei. Meteoreds meteorolog og rådgiver for Verdens meteorologiske organisasjon, José Miguel Viñas’ prognoser er sol og økende temperaturer fra og med fredag. Men væromslaget er bare en… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Nytt parkeringshus til én euro

Det er gode nyheter for fastboende og besøkende bilister i Arroyo de la Miel. På fredag innvies det nye parkeringshuset Pueblosol som vil gi 692 nye parkeringsplasser i Arroyo de la Miel sentrum, et område som lenge har strevet med parkeringsproblemer. I… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Flere pirattaxier ved Málaga flyplass

Costa del Sols drosjer sender ut en advarsel til alle turister og fastboende som skal til og fra flyplassen. Antall pirattaxier har nemlig øket, og det uroer de autoriserte sjåførene og kan være til fare for kundene.  ”Folk blir ofte… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Muebles Piramides Puerto 25 år!

Det går på flid, nærvær og god kaffe hos Muebles Piramides Puerto nær Torre del Mar. Det er ikke en helt vanlig møbelbutikk, og det samme gjelder historien bak den skandinaviske møbelbutikken som denne sommeren fyller 25 år. Det er IKEA, nye franchisebutikker og moderne konseptbutikker som stjeler overskriftene og fanger blikket på gatene. Men […]

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.