Månedsmagasinet på Costa del Sol

Málaga-strender får to sorte flagg

Costa del Sol er kjent for sine fine stender, men i år har miljøorganisasjonen Ecologistas en Acción likevel utdelt to sorte flagg til Málaga-provinsens strender. Totalt ga miljøorganisasjonen 48 sorte flagg til spanske strender for blant annet dårlig miljøforvaltning, overutvikling… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Vil åpne fotbad med saltvann

Etter to somre på rad med stengte dusjer på strendene i Vélez-Málaga på østre Costa del Sol, har kommunen nå bedt Junta de Andalucía og sentralregjeringen om tillatelse til å bruke sjøvann for å åpne fotbadene på kommunens strender. Varaordføreren… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Málaga C.F. nær opprykning

Málaga Club de Fútbol er bare ett poeng og 90 minutter fra opprykning til den spanske 2. divisjonen. Slik er statusen etter at byens lag på lørdag kveld beseiret Nástic de Tarragona 2-1 hjemme på La Rosaleda. Resultatet betyr at… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Én ambulanse på 80 000 innbyggere

Ifølge den siste folketellingen bor det fler enn 76 000 mennesker i Benalmádena, og som i andre kystbyer øker antallet betydelig om sommeren. Med så mange innbyggere bør primærhelsetjenestens beredskapstjeneste (SUAP) ifølge en ny avtale ha to ambulanser i drift… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Russere bak cyberangrep i Benalmádena

Sist uke ble Benalmádena kommune rammet av et massivt cyberangrep. ” Vi er nå klar over at sabotasjen har russisk opprinnelse”, uttaler byens ordfører, Juan Antonio Lara. Han opplyser også at kommunen på nåværende tidspunkt har reddet 80 prosent av… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.