Månedsmagasinet på Costa del Sol

Torremolinos’ restauranteiere satser på privat vaktselskap

Foreningen for restauranteiere ved strendene i Torremolinos (Aesplayas) har leid et privat vaktselskap for å øke sikkerheten i og rundt byens mange barer, caféer og restauranter på strandpromenaden. Vaktselskapet vil operere i to lag og innsatsen koordineres med lokalpolitiet. “Vi… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Yolanda Díaz går av

Det spanske EU-valget forløp uten store overraskelser. Likevel får valget merkbare konsekvenser. På mandag kveld valgte Yolanda Díaz å gå av som leder for partiet Sumar. “Partiet mitt trenger intern debatt og forandring, og det får det nå,” uttalte Díaz… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Málaga by erklærer krig mot nye turistboliger

Málaga by setter nå klare bremser for nye turistboliger og tar det første skrittet i en tre-fasers plan som de håper å ha klar i løpet av de neste par månedene. Málagas vedtak gir samtidig et redskap til andre kommuner… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Portovelis marked i Vélez-Málaga på lørdag

Den tredje årgangen av Portovelis-markedet i Vélez-Málaga skjer på førstkommende lørdag, 15. juni fra klokken 20.00 til klokken 01.00 på morgenen. For denne utgaven har dagen blitt endret til lørdag. Scenen har også blitt flyttet til Plaza de las Carmelitas… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Bøndene advarer: «Dette er en ørken»

Den siste tørkekommisjonen bevilget bøndene i Guadalhorce-dalen ni hektometer vann for det nåværende hydrologiske året som startet 1. oktober 2023. Nå advarer vanningsorganisasjonen Arroy Gragea og Málagas provinsråd for vanning (Aprema) at vannmengden er ”utilstrekkelig”, noe som forårsaker problemer og frustrasjon… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.