Månedsmagasinet på Costa del Sol

IKEA klar til utvidelse

Den svenske møbelgiganten satser stort på Andalucía. Derfor begynner IKEA i de kommende dagene byggingen av et stort distribusjons- og logistikksenter i Antequera – cirka 50 km nord for Málaga. Bedriften har nettopp mottatt de siste tillatelsene og har annonsert… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Lik funnet i fiskenett i Fuengirola

Da en fiskebåt kom tilbake til havnen i Fuengirola på fredag ettermiddag ved 15-tiden og tømte sine nett, oppdaget de at de hadde fått en makaber fangst. I nettet fant de nemlig liket til en mann ikledd en treningsoverroll og… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Kjempesuksess for lokalt treningssenter

Det finnes en mengde treningssentre på Costa del Sol, og spesielt Viva Gym i Málaga by har for alvor tatt av. Det amerikanske kapitalfondet Providence har kjøpt seg inn i det lokale treningssenteret som nettopp har presentert en hittil usett… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Skoler kan stenge tidlig grunnet varmen

Fra og med den 3. juni kunne Andalusiske skoler velge å stenge klokken 12.00 under spesielle omstendigheter med ekstrem hete ifølge instruksjonen fra Junta de Andalucías Råd for utdanningsutvikling. Når Det spanske meteorologiske instituttet (AEMET) har utstedt et oransje eller… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Sommerferieleie ved kysten gjennomsnittlig €1160 i uken

Det har aldri vært så dyrt å feriere på spanskekysten. På landsbasis har leien på ferieleiligheter ved stranden øket med 10 % sammenlignet med 2023 til et gjennomsnitt på €4640 i måneden eller 1160 i uken, ifølge informasjon fra Grupo… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.