Månedsmagasinet på Costa del Sol

Río Chíllar fremdeles stengt

Adgangen til den midterste og øvre delen av den vakre naturparken Río Chíllar i Nerja er fremdeles forbudt. Río Chíllar har stort sett vært stengt for allmenheten siden Covid-pandemien, og i august i fjor besluttet Nerjas kommune å stenge den igjen på grunn av bekymringer for sikkerheten og miljøpåvirkningen av de høye besøkstallene som om sommeren kan være flere enn 3000 mennesker om dagen.  Årsaken til at… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Bolia åpner i Málaga

Bolia tror på fremtiden og på Costa del Sol. Den danske møbelprodusenten har nettopp anskaffet seg et forretningslokale i Málaga sentrum – og det er ikke et hvilket som helst lokale. Det er den ikoniske bygningen Edificio de Atocha som… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Nytt prishopp på boligmarkedet

Boligprisene stiger uten stopp, spesielt i Málaga. Landets største boligportal, idealista.es kalkulerer at boligprisene i Málaga har steget med tre prosent på bare én måned. De konkluderer dermed at prisene har steget med rundt 20 prosent i det siste året.… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Kystens betalingsmotorveier 50 % dyrere

Midt i debatten om å fjerne bompengene på Costa del Sols betalingsmotorvei AP-7, økes nok en gang avgiftene med ankomsten av høysesongen. Som tidligere år, tilsvarer økningen mer enn 50 % av de vanlige kostandene for å benytte motorveien, og ‘spesialprisene’… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Costa del Sol sterkt utsatt for erosjon

Generaldirektoratet for kyst og hav har bekreftet at visse kyststrekninger, spesielt i Arraijanal-distriket og deler av Vélez-Málagas kystlinje, er under alvorlig risiko for erosjon. Det er snakk om 800 meter av Arraijanal-stranden samt 1000 meter mellom Almayate-stranden og munningen av… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.