Månedsmagasinet på Costa del Sol

Marbella – beste destinasjon i Europa

Hele én million reisende fra 172 forskjellige land har valgt de beste reisemålene i Europa for 2024, og blant mer enn 500 mulige destinasjoner ble Marbella på Costa del Sol kronet som nummer én. Det er Europe’s Best Destinations, Europas… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

30 km med kø langs Solkystens A-7

Mobilitetsproblemet på Costa del Sol er stadig mer pressende, med flaskehalser i blant annet Marbella, La Cala og Fuengirola hvor arbeidere ofte må dra én til to timer tidlig for å komme tidsnok på jobb. Derfor krever både handelsstanden og… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Kjempebøter til Low Cost flyselskap

Det spanske forbrukerrådet (Dirección General de Consumo) har utstedt bøter på samlet 150 millioner euro til de fire Low Cost flyselskapene som opererer i Spania. Forbrukerrådet, som er et statsorgan som tilhører under den spanske regjeringen, har dømt Ryanair, Volotea,… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Første røykfrie strand på Solkysten

Det var vært snakk om det lenge, og nå er det endelig en realitet. Som første kommune på Costa del Sol, innfører Rincon de la Victoria nå røykfrie strender. På lørdag formiddag presenterte Sergio Díaz fra byrådet kommunens nye strandregelverk.… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Syv smakfulle arrangementer i juni

Málaga er mye mer enn strand, sol og hav, og nå i juni bys det på en kavalkade av forskjellige arrangementer. Fra dagspressen Diario SUR får vi seks tips om arrangementer som holdes i Málaga-provinsen denne måneden. Felles for alle… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.