Månedsmagasinet på Costa del Sol

Snart byggestart for Vélez-Málaga avsaltningsanlegg

Ordføreren i Vélez-Málaga, Jesús Lupiáñez, har kunngjort den nært forestående starten av byggearbeidet på et avsaltningsanlegg som skal fjerne salt fra brønnene som kommunen har tatt i bruk igjen for å håndtere tørken. Lupiáñez forklarte at den nye infrastrukturen vil… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Eksperter forventer kakerlakksommer

Vi nærmer oss en sommer med «betydelige kakerlakkplager». Dette er advarselen fra Jorge Galván, den daglige lederen for Den nasjonale foreningen for miljøhelsevirksomheter (Anecpla). Galván fremhever to faktorer som forklarer fenomenet. På den ene siden forårsaker temperaturøkningen som følge av… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Festival og rally med 200 spesialbygde lastebiler

Liker du amerikanske spesialbygde lastebiler? Da bør du dra til Las Lagunas i Mijas i helgen. Nesten 200 lastebiler fra forskjellige deler av Europa kommer for å delta i det første lastebilrallyet og transportmessen i Mijas, et helg-arrangement for alle… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Solkysten går mot ny varmerekord

Vi går en veldig varm sommer i møte. Fjorårets kjempehøye temperaturer møtes uten tvil i år. Meldingen fra eksperten i det spanske meteorologiske instituttet (AEMET) er klar. “I fjor registrerte vi de høyeste temperaturene i Málaga-provinsen på 30 år. Denne… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Málaga-innbyggerne investerer som aldri før

Spanjolene har blitt ville etter investeringsfond med lav risiko. Utviklingen er spesielt merkbar i Málaga-provinsen, hvor 160 000 private investorer nå har åpnet 259 000 investeringskonti. Det er en økning på 11 prosent i forhold til i fjor. ”Rentestigningen i… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

På den andre siden: Når fatter vi at toget har gått?

De har snakket om det i et par tiår – og samtalen pågår fortsatt. Flere av Solkystens ordførere har i det siste til og med smurt hverandres snakketøy og krever nå kollektivt at sentralregjeringen gjør betalingsmotorveien AP-7 mellom Fuengirola og Marbella gratis – i hvert fall inntil de får utvidet togstrekningen til Marbella. Faktum er […]

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.