Månedsmagasinet på Costa del Sol

Spanske sommerdestinasjoner – uten turistpress eller heteslag

Aldri før i historien har så mange mennesker reist, og med over 85 millioner besøkende bare i 2023, er Spania en av de internasjonale favorittdestinasjonene.  Overturisme er et utrykk som blir mer og mer vanlig å høre, og inngangen til… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Skandinavisk vinekspert: ”Det skjer noe med spansk vin”

Skulle det være til en fin anledning, kjøpte man fransk eller italiensk. Skulle man derimot ha noe billig, kjøpte man en spansk vin. ”Slik var det før. Det var den gang man kjøpte en Siglo Saco vin med flasken pakket… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Roques de la Vila, Finestras ‘kinesiske mur’

En dramatisk skjønnhet. For de som søker opplevelser utenom typiske turistdestinasjoner, er Roques de la Vila et MUST. Stedet er en påminnelse om at Spania fremdeles har mye å tilby folk som våger å gi seg ut på oppdagelsesferd utover… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Surfere red på Málagas bølger på 1970-tallet

Nevner man surferstrender og Málaga i dag, er det nok de færreste som mener at de to tingene hører sammen. Vanligvis vender de fleste blikket mot vest og peker på Tarifas og Cádiz’ brede, hvite sandstrender hvis brettet skal skikkelig… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Opskrift: Vi velger ville Vaktler

De ser ikke særlig store ut. De er små for å være villfugler og fjørene er alt annet enn prangende, noe som kamuflerer dem ute i det fri. Når de likevel ikke unnslipper og ligger fjørløse i slaktedisken, er skinnet… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Pintxos til txikiteo

Txikiteo, det baskiske svaret på det å gå på tapeo, der man i stedet for en rekke tapas, spiser pintxos, har de senere år bredt seg over hele Spania. Den kastiljanske stavemåten er pincho som kommer av pinchar som betyr å stikke eller å spidde, og i den kulinariske forståelsen betyr det å tre maten […]

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.