Månedsmagasinet på Costa del Sol

Flytaxi-tjeneste med ubemannede droner

Tenk å kunne forflytte seg fra Málaga til Marbella på bare 15 minutter ombord på en drone-flytaxi? Snart kan det bli mulig. Málaga flyplass ligger nemlig i forkanten i utviklingen av ny flytrafikk i Spania. Det er det børsnoterte selskapet… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Svenskeid restaurant går til topps

Det er over 2000 spisesteder i Málaga by, og det beste er svenskeid. Restauranten Dynamit i Málaga sentrum har nettopp blitt kåret som byens beste restaurant av den velkjente reiseguiden TripAdvisor. Dynamit har med stor suksess greid å gi det… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Málagas eldste bar åpner i Marbella

Prosjektet har vært underveis i minst ett år, men på fredag kunne El Pimpi by de første gjestene velkommen på Puente Romano i Marbella. Det er en av Málagas eldste og mest populære vin- og tapasbarer som for første gang… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Politiet gir husokkupanter ti dager på å forlate boliger

Selv om de offisielle tallene er mye lavere, sies det at det er flere enn 100 000 boliger med husokkupanter i Spania, da eierne har store problemer med å bli kvitt sine uvelkomne ‘gjester’. Etter nesten ti år med husokkupanter… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Regn fordobler kapasitet i Andalucías reservoarer

Sist uke avsluttet Andalucía fire måneder med kontinuerlig økning i regionens vannreservoarer, noe som har gjort det mulig å mer enn fordoble vannreservoarene fra 5. januar, da kapasiteten sist falt. De andalusiske vannreservoarene har dermed gått fra 20 % samlet… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.