Månedsmagasinet på Costa del Sol

Høy inflasjonstakt på grunnleggende forbruksvarer

Prisen for den daglige handlingen i Spania fortsetter å være akilleshælen i kampen mot inflasjonen. I januar lå inflasjonstakten for grunnleggende forbruksvarer i Spania på 7,4 prosent. De største prisøkningene ble registrert på fisk og skalldyr, grønnsaker og matolje. Mat… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Posthus blir til luksushotell

Etter fem år med stillhet, skjer det noe i Málaga bys gamle posthusbygning i sentrum. Bygningen som tilhørte Junta de Andalucía, ble solgt til den israelske forretningsmannen Haim Tsuff for 23,5 millioner euro i 2019. Hans idé var fra starten… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Ny stor fritidspark i Rincón

Prosjektet har hold på i to tiår, men den 23. februar kan den nye Baluma Park endelig innvies i Rincón de la Victoria. Det er en ny fritidspark for hele familien med store lekeplasser, utendørs treningssenter, løpesti, bordspill, grillområde, café,… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Varmeste januar siden 1961

Det spanske meteorologiske instituttet (Aemet) har i sin månedlige klimarapport påpeker den «ekstremt varme» karakteren av januar i Andalucía, hvor gjennomsnittstemperaturen var 11,6 grader. Dette er hele tre grader over gjennomsnittet og den varmeste januar registrert siden 1961. Rapporten fra… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Málaga CFs fotballfans vandaliserer nabolag

Lokalbefolkningen i Málagas La Roca-nabolag sier at de føler seg «truet» hver gang Málaga CF spiller på den nærliggende fotballstadion La Rosaleda. Etter de siste hendelsene har naboene besluttet å offentlig fordømme mangelen på sikkerhetstiltak i deres nabolag når byens… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.