Månedsmagasinet på Costa del Sol

Solkysten mister leger

Det andalusiske helsevesenet har fått et nytt problem – også på Costa del Sol. Mange leger har i de siste årene forlatt de lokale sykehusene for å jobbe andre steder i landet eller i utlandet. ”Både lønningene, arbeidsforholdene og kontraktenes… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

20 nye lokale butikker på flyplassen

Man overveldes av Dutyfree- og franchisebutikker på Málaga flyplass, men nå skal også lokale butikker få mer plass. Derfor har flyplassoperatøren AENA nå utvidet sitt butikkareal slik at det blir plass til 20 nye butikker. ”Det er en alle tiders… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Voldsom natt på grunn av bondeprotester

Som NorskePLUSS har skrevet om i disse dager, har mange av Málaga-provinsens bønder i løpet av denne uken dratt ut med sine traktorer i provinshovedstaden, Antequera og Ronda i protester mot Brussels landbrukspolitikk og mot det spanske landbruksdepartementets passivitet mot… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Hundrevis av kansellerte tog i jernbanestreik

Ansatte i det spanske statseide jernbaneselskapet Renfe planlegger å gå til streik på fredag 9. februar fra tidlig på morgenen til klokken 23.00. Streiken er landsdekkende og vil berøre lokale pendlertog, de såkalte Cercanías togene, samt mellomdistanse- og langdistansetog (Media… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Prisøkning på spanske eiendommer inntil 2025

CaixaBank Research har offentliggjort en rapport hvor de kalkulerer at eiendomsprisene i Spania vil fortsette å øke inntil 2025, med Málaga-provinsen som er av områdene med høyest prisøkninger.  Banken har revidert sine eiendomsprognoser frem til 2025 og forventer en total… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.