Månedsmagasinet på Costa del Sol

Tilfredshetsundersøkelse fra 112 – hverken bløff eller advarsel

112 Andalucía gjennomfører akkurat nå en tilfredshetsundersøkelse for å samle inn informasjon om hvordan brukerne opplever redningstjenestens oppmerksomhet- og koordineringstjenester i regionen. Den nye kampanjen innebærer at redningstjenestens koordineringstjenester kontakter allmenheten for å stille noen spørsmål. Redningstjenesten er likevel klar… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Nytt prosjekt skal redusere byråkratiet

Det er ikke bare innbyggerne som er trette av byråkratiet. Det gjelder også de andalusiske politikerne. Derfor vil Junta de Andalucía nå gjennomføre et ambisiøst prosjekt som inkluderer 450 endringer av den daglige administrasjonen og forretningsdriften av den andalusiske administrasjonen.… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Det blir vann til sommerens turister

Sommerens feriegjester kommer ikke til å lide av vannmangel. Slik lyder den klare beskjeden fra den øverst ansvarlige for turismen i Andalucía, Arturo Bernal. Han har under ukens hotel- og turistmesse (H&T) på Málagas kongressenter forsikret at sommerens turister ikke… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Frivillig urbanisasjonspresident betaler seg selv €86 700

Beboerne i urbanisasjonen Torre Bermeja i Estepona har innlevert en klage til retten etter at det ble avslørt at presidenten for deres boligsameieforening i flere år har betalt seg selv en årslønn på €86 700 for en jobb som vedkommende… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Nedbør i vente

Høytrykket som har bragt sol og uvanlig varme til store deler av det spanske fastlandet i det siste, forventes å svekkes innen førstkommende fredag. Ifølge det spanske meteorologiske instituttet (Aemet) vil en aktiv atlanterhavsfront spre nedbør over mesteparten av Málaga-provinsen… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.