Månedsmagasinet på Costa del Sol

Får vi regn i februar?

Málaga-provinsen avslutter januar uten en dråpe med nedbør i værmeldingene for resten av måneden og med temperaturer langt over det vanlige. Det gjenstår bare noen få uker for å snu tørkesituasjonen før sommerværet virkelig setter i gang. Så spørsmålet som… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Dette er Europas fjerde mest solfylte by

Sol og pent vær står som regel høyt på ønskelisten for ferierende, men hvilke byer i Europa har mest soldager? Fire av de seks mest solfylte byene i Europa ligger faktisk i Spania, og Málaga er en av dem. En… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Nytt håp for ”dødens landevei”

Den kalles for ”dødens landevei”. Vei A-355 mellom Coín og Monda er mer enn normalt risikabel for bilister. Hele ti innbyggere mistet livet her i fjor i de mange trafikkulykkene som fant sted på strekningen. A-355 har bare en fil… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Beste sysselsetting siden 2007

I 2023 ble det skapt 783 000 nye stillinger i Spania, noe som fikk landets arbeidsløshet ned på 11,7 prosent. Dette er den laveste ledigheten siden høsten 2007, men fortsatt den høyeste i EU. De siste tallene fra Det spanske… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

San Cristóbal fornyes

Det legendariske hotellet San Cristóbal i Marbella sentrum gjenåpner til sommer i en fornyet utgave. Hotellet får både nytt navn og en ekstra stjerne, slik at det nå blir et firestjerners hotell. For å oppnå dette, har de nye eierne… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.