Månedsmagasinet på Costa del Sol

Andalucía blant regioner som kan oppheve munnbindpåbud

Fem regioner i Spania har lovlig tillatelse til å oppheve obligatorisk munnbindpåbud på regionens sykehus samt helse- og pleiesentre, hvis de ønsker det. Nyheten kommer bare noen dager etter at det spanske helsedepartement innførte påbudet på helsefasiliteter i alle landets… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Jubileum og ny rekord for hulene i Nerja

De er blant Solkystens eldste turistattraksjoner – og de blir mer og mer populær. 489 000 nysgjerrige personer besøkte dryppsteinshulene i Nerja i løpet av 2023. Det er en økning på 53 000 i forhold til året før. Historien begynte… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Frivillige tolker hjelper tusenvis av pasienter på Solkysten

I Axarquía-området øst for Málaga hjalp frivillige tolker over 14 000 pasienter og deres familier i 2023. På Hospital de La Axarquía i Torre del Mar hjalp 30 frivillige 11 870 pasienter i 2023, hvor 62 % var engelsktalende. Tolkene… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Solkystens hoteller rammes av tørken

Málaga-provinsens mange hoteller merker nå de økonomiske følgene av tørken. Vanntilførselen reduseres ikke ennå, men til gjengjeld reduseres antall bookinger.”Påsken er alltid bra og våren er høysesong for golfturismen, men vi merker et markant fall i antall bestillinger,” beklager Ignacio… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Fuengirola stenger av vannet på natten

Som den første byen vest for Málaga, stenges det nå for vann til private og bedrifter i Fuengirola i tidsrommet fra kl. 00.00 til kl. 07.00. Eneste unntak blir natten mellom lørdag og søndag. ”Vi vet at det ikke er… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.