Månedsmagasinet på Costa del Sol

300 nye parkeringsplasser i Coín

Det er vanskelig å finne en parkeringsplass i mange byer. Det gjelder også i Coín, som nå vil gjøre noe med problemet. Kommunen har nettopp kjøpt en tomt på 3000 kvadratmeter i det sentrale området Hoyo Carazony for 670 000 euro.… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Flere gågater på vei

Det kommer fler og fler gågater i byene på Solkysten – spesielt i Málaga. Provinshovedstaden går nå i gang med å anlegge gågater i den nordlige bydelen Lagunillas som strekker seg fra den sentrale Plaza de la Merced til Plaza… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

260 immigranter lander i Torrox

Immigrasjonskrisen på Kanariøyene merkes nå på Costa del Sol. 260 immigranter har nettopp blitt innlosjert i El Morche som tilhører Torrox kommune. Immigrantene bor midlertidig på hotellet Urban Beach som holder vinterstengt og har stilt sine fasiliteter til rådighet. ”Vi… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Solkysten har tre måneder for å unngå massive vannrestriksjoner

Den siste ukes regn var langt ifra nok til å redusere alvorlighetsgraden av den pågående tørkesituasjonen, og etter at regnet uteble i november og desember som vanligvis er årets våteste måneder, har Málaga-provinsen frist til mars måned for å dempe… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Torremolinos installerer intelligente fotgjengeroverganger

Bystyret i Torremolinos har begynt å installere intelligente fotgjengeroverganger som del av kommunens trafikkstyring gjennom nettplattformen Smart Beach. De to første smarte fotgjengerovergangene som har blitt installert, ligger på Paseo Marítimo i kryssene med Calle Río Esera og Calle de… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.