Månedsmagasinet på Costa del Sol

Søndagsåpent halvparten av årets søndager

Ifølge Junta de Andalucías regionale bestemmelser kan butikker i år ha åpent 16 søndager og allmenne helligdager i 2024. I tillegg kommer ytterligere tilstander for butikker på steder som klassifiseres som områder med stor innflytelse av turister hvor butikker tillates… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Flyplassen studerer utvidelse av T3

Málaga flyplass studerer akkurat nå mulighetene til å bygge ut terminal T3. Årsaken er den store etterspørselen fra reisende som flyplassen opplevde i 2023. Flyplassoperatøren Aena som har ansvar for forvaltningen av flyplassen, har allerede bestilt en funksjonsstudie for utvidelse… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Legeforeningen kritiserer lange ventetider

Legeforeningen i Málaga (SMM) har startet hva de kaller «Tirsdager med pressen». Initiativet har til hensikt å rapportere hver uke om situasjonen for de forskjellige sykehusene og pleiesentralene i Málaga-provinsen. Den første rapporten som kom denne uken, preges av kritikk… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

12 søppelkontainerbranner fra peisaske

Brannvesenet i Mijas har hatt en opptatt tid, da de har måttet rykke ut for blant annet fire søppelkontainerbranner i de siste ukene. Brannene som skjedde i La Cala, Calahonda og Mijas Pueblo, skyldes ifølge bystyret at rester av aske… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Ny 400 meter dyp grunnvannsbrønn i Mijas

Acosol, vannverket for kommunene på vestre Costa del Sol, har tildelt kontrakten for boring av en ny brønn som skal innsamle grunnvann i Mijas kommune. Brønnen vil konstrueres i området La Granja, hvor kommunen allerede har godkjent et område som… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.