Månedsmagasinet på Costa del Sol

Nedlagt hotell blir eldrebolig

Et hotell i Rincon de la Victoria som har vært stengt i 13 år, vil nå få nytt liv som eldrebolig. Det gamle hotellet Nuestra Señora de la Victoria i La Cala del Moral har vært stengt siden deres siste… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Nytt shoppingsenter i Málaga

Første steg for konstruksjonen av et nytt shoppingsenter i Málaga er tatt.Málaga kommune har godkjent detaljstudiet for skapningen av det nye sentret, som innebærer en investering på 12,5 millioner euro. Navnet på det nye shoppingsentret blir Colinas del Limonar. Det… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Málaga – et innovativt og teknisk referansepunkt

Málaga-provinsen har sett en av de mest betydelige reduksjonene i arbeidsløsheten i Andalucía i 2023. Med 5361 færre arbeidsløse, som bringer arbeidsløsheten ned til 131 000 personer, er tallene nå de laveste siden 2007. Arbeidsløsheten i Málaga er i dag… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

50 % av Málaga-kommuner har avfolkningsproblemer

Avfolkning av landsbyer er et problem som eksisterer i hele Spania, også her i sør. Faktisk strever mer enn halvparten av Málaga-provinsens 103 kommuner med avfolkning, noe som gjør provinsen til den tredje provinsen med mest problemer med avfolkning i… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Ambisiøs plan for lokaltog Malaga – Marbella

Plataforma Infraestructuras Málaga har foreslått en innovativ ny jernbaneløsning for Costa del Sol som vil bringe toglinjen fra Málaga til Marbella via en helt ny rute. Etter omfattende undersøkelser har gruppen som er sammensatt av lokale ingeniører og jernbaneeksperter, foreslått… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.