Månedsmagasinet på Costa del Sol

Innbyggere imot avsaltningsanlegg

Regionalregjeringen Junta de Andalucía og Vélez-Málagas kommune har fått forslag fra to bedrifter om å bygge et avsaltningsanlegg for å hjelpe vannforsyningen for jordbruk og husholdninger på østre Costa del Sol. De to selskapene er Acciona S.A. og Magtel S.L.… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Hellige tre kongers-parader på kysten

På fredag er det tid for det som de spanske barna har gått og ventet på i hele juleferien – La Cabalgata, paradene med de hellige tre kongene Gaspar, Melchor og Baltasar som kommer med gaver til barna på morgenen den… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Cudeca åpner sin første butikk utenfor Málaga

Veldedighetsorganisasjonen Cudeca har en historie på over 30 år i Málaga-provinsen med palliativ pleie for pasienter med sykdom i livets siste fase og støtte til deres familie og pårørende. Virksomheten drives ved donasjoner og inntekter fra organisasjonens mange veldedighetsbutikker, og nå har Cudeca… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Banderas søker skuespillere, sangere og dansere

Den kjente regissøren og presidenten for Teatro del Soho CaixaBank, Antonio Banderas, er på utkikk etter skuespillere, dansere og sangere for sine kommende produksjoner som han selv vil lede. Det er snakk om musikalen Tocando nuestro canción (De spiller vår sang) av Neil… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Stort oppsving i salg av elektriske kjøretøy

Nesten halvparten av nye kjøretøy som ble solgt i Málaga-provinsen i fjor (inntil november 2023) var elektriske eller hybridbiler, og dette er en trend som Málagas automobilforening (AMA) håper vil fortsette.  9700 av de totalt 21 131 nye kjøretøyene eller… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.