Månedsmagasinet på Costa del Sol

Nye problemer for kysttoget

Det er juletrengsel på Solkysten. Det merkes i aller høyeste grad på togstrekningen mellom Málaga, flyplassen og Fuengirola. Igjen på helgen var det store problemer og forsinkelser på strekningen, og alt tyder på at problemene kommer til å fortsette hele… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Uber satser også på bilutleie

For noen år siden var Uber med på å bryte drosjenes monopol i Spania. Nå vil Uber også revolusjonere markedet for bilutleie. En ny app skal gjøre det lettere og rimeligere å leie bil i 116 spanske byer – inkludert… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Amerikanerne velger Málaga

Málaga by er en av amerikanerens spanske favorittdestinasjoner – ikke bare for turister og studenter, men også for globale selskaper som Google, Microsoft og Caterpillar. I et intervju med dagspressen SUR in English fortalte den amerikanske ambassadøren Julissa Reynoso at… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Lov om 40 % kvinner i store spanske selskaper

Den spanske regjeringen har akkurat tatt et skritt mot et mer likestilt arbeidsmarked. Ministerrådet har godkjent en ny lov om kvotering som sier at 40 prosent av stillingene i regjeringen, konsernstyrer, valgkandidater og konstitusjonelle organer skal holdes av kvinner.  Den… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Populært med bryllup igjen

Pandemien satte en stor bremse for bryllupsfeiringer og kjærlighetens utfoldelse generelt, men siden 2021 har spanjolene begynt å si «Ja» igjen. Faktisk feires nå en aning flere bryllup enn før pandemien. Ifølge de siste tallene fra Det spanske statistiske sentralbyrået… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.