Månedsmagasinet på Costa del Sol

Malabirra – tid for ølfestival i Málaga

Liker du øl fra mikrobryggerier og god mat, bør dra til Málaga på helgen. På 7. og 8. oktober holdes den første håndverksølfestivalen på Autocine Málaga Cesur FP. Malabirra ønsker velkommen til 25 nasjonale og internasjonale bryggerier som presenterer et… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Tragisk diskotekbrann i Murcia

13 personer mistet livet på helgen i en tragisk brann på to diskoteker i Murcia. Ytterligere fem personer var meldt savnet inntil mandag formiddag, hvor de selv kontaktet myndighetene. Inntil da viste de ikke at de var meldt savnet.Litt utenfor… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Solkystens gjennomsnittlige husleiepriser stiger til 1200 euro

Boligsalget faller, men prisene stiger fortsatt. Det samme gjelder leieprisene som har steget til et uhørt nivå. Ifølge eiendomsmegleren Solvia som eies av Banco Sabadell, koster en leiebolig i Málaga-provinsen nå gjennomsnittlig 1233 euro.”Der er ikke lenger harmoni mellom lønnsnivå… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Málaga-landsby med eiendomspriser som Madrid og Barcelona

Istán ligger 15 km fra Marbella, men det tar gode 25 minutter å kjøre den eneste, smale og svingete veien som leder dit. Likevel var eiendomsprisene i landsbyen som har 1587 innbyggere, 4024 euro per kvadratmeter i august. Dette er… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Elven Guadiaro forsvinner grunnet ukontrollert vanning

Ecologistas en Acción advarer at elven Guadiaro som renner gjennom deler av Málaga-provinsen er i ferd med å forsvinne. Ifølge miljøgruppen skyldes elvens lave vannstand «den dårlige planlegningen og at Junta de Andalucía har null kontroll» over ressursene som er… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.