Månedsmagasinet på Costa del Sol

Priskrig på tog mellom Málaga og Madrid

Konkurransen mellom høyhastighetstogene blir hardere, og billetter for reiser mellom Málaga og Madrid koster nå mindre enn halvparten av hva de gjorde for et år siden. Etter høysesongen har jernbaneselskapene innledet en pris- (og service) krig for å lokke passasjerer… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Albert Rivera: ”Málaga blir viktig for spansk økonomi”

Han har holdt seg fra offentligheten siden han trakk seg som partileder i Ciudadanos, men under siste ukes store Sun&Tech messe i Málaga var Alberto Rivera en av de mange gjestetalerne. Han jobber i dag som konsulent, og den forhenværende… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Lange utsikter for ny regjering

Alberto Feijóo blir ikke ny spansk statsminister. Fredag måtte lederen for Partido Popular kaste håndkleet etter at han i to omganger ikke lyktes å samle flertall til å danne regjering. Med støtte fra Vox og de to mandatene fra lokalpartiene… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Irsk pub på Costa del Sol brent til grunnen

Den irske puben Harp Bar på Avenida de España i Calahonda forsvant i et flammehav på torsdag 28. september. Rundt klokken 05.20 på morgenen varslet skremte naboer nødtjenesten 112 om brannen etter å ha hørt eksplosjoner og sett høye flammer… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Skandinavisk konsertpianist med sjelden soloaften på Teatro Cervantes

Den kjente svenske pianisten og Málaga-borgeren Helge Antoni holder en solo pianokonsert på Teatro Cervantes i Málaga på tirsdag 24. oktober. Konserten vil bringe publikum på en musikalsk reise gjennom 300 år med pianomusikk og vil inkludere populære stykker av… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.