Månedsmagasinet på Costa del Sol

Mann truer med å sprenge leilighet i luften

Nasjonalpolitiet og brannvesenet var på mandag kveld ute i en veldig uvanlig fellesoperasjon, da en 29-årig mann plutselig gikk amok i sin ferieleilighet ved strandpromenaden i Benalmádena. Sent på kvelden begynte mannen å kaste ting etter folk på gaten fra… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Voldsom aktivitet på spanske flyplasser

Det er ikke bare Málaga flyplass som drives til bristepunktet denne sommeren. På samtlige av de spanske flyplassene er det akkurat nå uhørt høy aktivitet. Flyplassoperatøren AENA opplyser at det har blitt satt passasjerrekord på flere flyplasser i juli. Samlet… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Ny, obligatorisk forsikring for hunder

Fra og med september må hundeeiere i Spania tegne en obligatorisk ansvarsforsikring for hundene sine. Den 29. september trer landets nye dyrevernlov som har til formål å fremme vern og forhindre forlatte dyr, i kraft. Loven inneholder et viktig vilkår… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Málaga og Sevilla ‘gullgruver’ for ferieutleiere

Selv om turistleiligheter er omdiskuterte og skaper konflikter med lokalbefolkningen, bringer de tusenvis av turister til provinshovedstedene Málaga og Sevilla. De to andalusiske byene ligger nå blant de ti topp byene i landet som tjener mest på sine ferieutleieboliger ifølge… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

90 % av Málagas nye innbyggere er nå utlendinger

Ifølge de siste tallene offentliggjort av det spanske statistiske sentralbyrået (INE), var Málaga den andalusiske provinsen med størst befolkningsvekst i det siste året. Fra juli 2022 til juli 2023 øke provinsens innbyggertall med 1,5 % fra 1,73 millioner til 1,76… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.