Månedsmagasinet på Costa del Sol

Nok en skilpadde har lagt egg på Costa del Sol

Det skjedde under Covid-pandemiens første måneder, og nå har det skjedd igjen. En havskilpadde av arten Glattkarett eller Uekte karett har valgt å legge eggene sine på Costa del Sol. Dette var vanlig for flere tiår siden, og nå er de altså… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Boligprisene stiger uten stopp

Solkystens boliger er dyre – nå blir de enda dyrere. Den siste rapporten fra eiendomskonsulentfirmaet Gesvalt opplyser om en prisstigning på 12,4 prosent i årets første seks måneder. Ingen andre steder i Spania har boligprisene steget så drastisk i 2023.… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Flere ulykker med elektriske sparkesykler

Det ses stadig flere el-scootere i trafikken. Det samme gjelder antall ulykker – også alvorlige. På samtlige av Solkystens sykehus gjør de nå oppmerksom på problemet. Bare på de to største akuttavdelingene i Málaga by registrerer de mellom 20 og… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Málagas ordfører utelukker vannavstengning

I løpet av sommeren har stadig fler kommuner innført vannrestriksjoner grunnet tørken, men noen er fremdeles motvillige til å sette i gang tiltak. Málagas ordfører, Francisco de la Torre, utelukker at kommunen vil innføre vannrestriksjoner som i Axarquía-området, men ber… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Årets første oransje advarsel på Costa del Sol

Det spanske meteorologiske instituttet (Aemet) aktiverer årets første oransje advarsel for høye temperaturer for onsdag 12. juli. Samtidig advarer de om Calima som er navnet på den luftbårne sanden som kommer fra Sahara og som gir himmelen på kysten en… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.