Månedsmagasinet på Costa del Sol

Enorm interesse for Málagas basketballag

Interessen for Málagas fotballag er fallende. For byens basketballag er det imidlertid omvendt. Lagets hovedsponsor – banken Unicaja – legger navnet til laget, og på under 24 timer fikk Unicaja i går solgt de 9000 sesongkortene som var til salgs.… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Godt tempo på arbeidsmarkedet

Det skapes fortsatt nye stilinger i Spania – også på Solkysten. I juni ble det skapt litt over 4900 nye jobber i Málaga-provinsen. Dermed er 700 000 innbyggere nå i arbeid, hvilket er flere enn noensinne. ”48 prosent av de… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Kinobilletter for 2 euro for personer 65+

Tirsdager er nå den store kinodagen i Málaga-provinsen for filmentusiaster over 65 år. Fra og med tirsdag 11. juli betaler personer som har fylt 65 år bare 2 euro for kinobesøk på tirsdager. Initiativet som støttes av kulturministeriet, er et forsøk… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Marbella-strand utpekt som en av Europas … rimeligste!

Stranden Playa Marbella som ligger i Marbella kommune et stykke øst for byen, er kjent for atmosfæren og glamouren av strandklubbene langs stranden. Stranden er også populær for sin gylne sand og begrensede bølger. Men det er ikke alt. En undersøkelse utpeker Playa Marbella ikke bare som en av… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Varmeadvarsel på Costa del Sol og hagl i Nord-Spania

Det spanske meteorologiske instituttet (Aemet) har kommet med en ny advarsel om høye temperaturer i Málaga og på Costa del Sol ut denne uken, og de advarer at heten mulig kan øke i intensitet.  Tidligere aktiviserte meteorologene varmeadvarsler i provinsene… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.