Månedsmagasinet på Costa del Sol

Snart slutt med munnbind på sykehus og apoteker

Den spanske helseministeren, José Miñones, bekreftet på helgen at det om ganske få uker ikke lenger vil være obligatorisk å ha på seg munnbind på landets sykehus, klinikker og apoteker. Dermed ender den siste av de mange Covid-19 restriksjonene som… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Snart vil annenhver innbygger lide av allergi

Fler enn noensinne sliter i dag med allergi – og det blir enda verre. Fra det neste tiåret vil halvparten av den europeiske befolkningen lide av en eller annen form for allergi. Bak den dystre prognosen står María José Torres… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

13 % av Juntaens sosiale leieboliger har husokkupanter

Da Junta de Andalucías utviklingsråd nylig laget en oversikt over alle de sosiale leieboligene som Juntaen var registrert som eier av i 2022, oppdaget de at hele 13 % hadde husokkupanter (ocupas på spansk). Av de 24 011 sosialboligene og… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Andalucía forventer rekordsommer med mer enn 11 millioner turister

Andalucía er godt på vei til å overgå alle historiske rekorder for turisme ifølge regionens turist-, kultur- og sportsminister, Arturo Bernal. En av fem turistreservasjoner som nå gjøres i Spania, går til Andalucía. Andalucía forventes å tiltrekke mer enn 11,5… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Norsk jente fra Costa del Sol vinner tennis-NM (U16)

Den 15-årige norske tennisspilleren Erika Abraham-Nilsen som bor på Costa del Sol og som var intervjuet av Det Norske Magasinet i juli/august 2022, har gjort det igjen! Sammen med Sander Juul-Sivertsen har Erika tatt førsteplassen i Norgesmesterskapet i Mixed double… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.