Månedsmagasinet på Costa del Sol

Vannstriksjoner truer

Følgene av den manglende nedbøren betegnes nå som ”dramatisk og smertefull”, spesielt for landbruket. Derfor presenterte presidenten for Junta de Andalucía, Juanma Moreno, i går en ny krisepakke på 163 millioner euro. 25 prosent går som direktestøtte til de andalusiske… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

En av Málagas eldste bodegaer stenger

Den startet i 1964 og har blomstret i seks tiår, men nå er det slutt for den ellers så prestisjefylte lokale bodegaen Lara som har hatt store økonomiske problemer siden pandemien. Bodegas Lara er kjent for sine viner som ble… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Se opp for elsparkesykler

Elsparkesykler og sykler fortsetter å være innblandet i mange ulykker i Málaga, og antallet er fler for elsparkesykler. I fjor ble det registrert fire ulykker med elsparkesykler i uken (totalt 210 i hele året) hos lokalpolitiet i provinshovedstaden. Legger man til… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

65 000 utenlandske innbyggere har stemmerett på kommunevalget i mai

Tallene fra det spanske folketellingskontoret viser at det i Andalucía er nøyaktig 65 316 utenlandske innbyggere som har rett til å stemme ved det kommende kommunevalget på den 28. mai og derved kunne bidra til å bestemme utfallet av valget. I… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Málaga på forsiden av New York Times

I anledningen av at det er 50 år siden Pablo Picassos død, vil museer og andre kulturinstitusjoner i Europa og Nord Amerika holde mer enn 50 spesialutstillinger om og av den verdenskjente spanske kunstneren. Mediene har selvsagt fått med seg… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.