Månedsmagasinet på Costa del Sol

Flyplasstunell får slutt på køer

Etter 15 års venting er den nå innviet! Det handler om en 1,24 kilometer lang flyplasstunell som har kostet 27,4 millioner euro og som leder kjøretøy under start- og landingsbanen for derved å få slutt på køene til Gibraltar.  Mange… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Spanjoler har EUs dyreste oppsigelsesordninger

Tross reformer og lovendringer er det fortsatt veldig dyrt å si opp ansatte på det spanske arbeidsmarkedet. Faktisk er Spania landet i EU hvor det er dyrest for en virksomhet å skille seg av med en ansatt. En lønnsmottager kan… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Dyreste påske noen gang

Prisene har steget – det samme har reiselysten. Til tross for dyr transport, dyre hoteller og dyrere restauranter melder samtlige bransjeforeninger om en fantastisk påske på Costa del Sol. ”Hotellprisene har steget 15-20 prosent over de siste to årene. Likevel… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Solkysten planlegger Rafa Nadal tennisklubb

Hele verden kjenner til den spanske tennisstjernen Rafa Nadal. Hittil har alle tennisklubbene som er tilknyttet Nadal ligget på Balearene hvor tennisspilleren kommer fra, men nå er det store muligheter for at Marbella snart vil ha sin egen Rafa Nadal… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Advarselsskilter om villsvin i Marbella

Bystyret i Marbella holder på å montere skilter i boligområder som Bello Horizonte, Nagüeles og Xarblanca for å advare innbyggerne om forekomsten av villsvin i trakten. Skiltene påminner beboerne om at dyrene kan være farlige og at det er ulovlig… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.