Månedsmagasinet på Costa del Sol

9 på gaten – oktober 2021

Endelig! Mange skandinaver har ventet i nesten to år på å komme ned til Spania og sitt kjære Costa del Sol igjen. Men ettersom det høstes i nord, og smittetallene her i sør har gått ned, hører man gradvis flere skandinaver i gatebildet på solkysten. Spørsmål Det Norske Magasinet har snakket med en håndfull av […]

Slik kjøper de rikeste eiendommer på Costa del Sol

Den massive lekkasjen av dokumenter kjent som Pandora-papirene viser skatteparadisers nøkkelrolle når noen velstående foretar eiendomshandel i områder som Costa del Sol eller Madrid. Costa del Sol har i årevis vært målet for utenlandske investeringer kanalisert gjennom firmaer som er… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Transseksuell kvinne overlever sprang fra tredje etasje

Et veldig uvanlig drama utspilte seg på onsdag kveld i Málaga. Midt i boligområdet Puerta Blanca tok en kvinne plutselig spranget fra sin balkong på tredje etasje. Mirakuløst overlevede 63-åringen det ti-meter lange fallet – til og med bare med… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Flere 5-stjernes hoteller åpner i Málaga

Málaga by er raskt på vei til å bli en 5-stjerners reisedestinasjon. De to luksushotellene Only You Málaga og Castillo de Santa Catalina slår opp dørene denne måneden, men dette er bare en forsmak på hva byen har i vente! Frem til år… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Málaga – et populært reisemål for Generasjon-Z

Málaga by er en av Spanias mest populære reisedestinasjoner for hva man kaller Generasjon-Z – som er de som er født etter 1997.  Unge mennesker holder nøkkelen til fremtiden for mange reisedestinasjoner, og dette er utfordringen for reisesektoren, spesielt på… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Nødhjelpsforsyninger av vann til folk berørt av Sierra Bremeja-brannen

Mens veldedige organisasjoner donerer mesteparten av det nødvendige drikkevannet til kommunene berørt av Sierra-Bermeja-brannen i Málaga-provinsen, tilbyr lokalmyndighetene «følelsesmessig forsterkning». Innbyggerne i kommunene som ble berørt av brannen, som tok med seg nesten 10 000 hektar av naturparken Sierra Bermeja… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Squid Game skaper uro i Málagas skoler

Den sør-koreanske TV-serien Squid Game er årets store Netflix-suksess. Serien er den mest sette i 94 land og de siste tallene fra Netflix USA viser at den har 142 millioner seere. I Spania er det den 8. mest populære serien… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Trenger du norsk pass?

Visekonsulen ved det norske konsulatet i Fuengirola, Ellen Munch, opplyser om at det vil være mulig å søke om pass ved konsulatet i Fuengirola denne måneden.P.g.a. stor pågang, har det blitt lagt til en ekstra dag for passøkere. Man kan nå søke den 26., 28. og 29. oktober mellom kl. 10.00 og 13.00, og det […]

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.