Månedsmagasinet på Costa del Sol

Helligdag blir til shoppingdag

Mandag er helligdag i nesten hele Spania. Det betyr allikevel langt i fra at butikker og kjøpesentre vil holde stengt – iallfall ikke langs Costa del Sol. I hele provinsen konverteres helligdagen nærmest til en shoppingdag.  I Málaga by holder… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

71 medlemmer av svensk narkosmuglergruppe arrestert i Málaga og Alicante

Betjenter fra Guardia Civil, det spanske nasjonalpolitiet og det svenske politiet har arrestert i alt 71 mennesker fra Sverige, Polen og Spania, i blant annet Torrevieja (Alicante) og Marbella. De anholdte er del av en internasjonal narkosmuglergruppe som transporterte narkotika… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Småprat al fresco foreslås som verdensarv

Det er et kulturelt fenomen som finnes i de fleste mindre tettsteder og byer i Andalucia – når den hete solen går ned, samles naboer med hver sin stol på gatene for småprat på de svale sommerkveldene. Det kalles charlas… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Nytt Covid-19 mål: 90 prosent skal vaksineres

Det er nå bare et spørsmål om dager eller maksimalt et par uker før 70 prosent av den samlede andalusiske befolkningen vil være fullvaksinerte. Dermed nås milepælen som myndighetene har satt siden påske. Junta de Andalucía mener imidlertid at det… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Norwegian annonserer nye ruter til Spania for 2022

Norwegian Airlines har annonsert at de vil operere 40 ruter mellom Spania og de nordiske landene som del av deres sommer 2022 kampanje. De nye rutene vil forbinde 9 spanske flyplasser med destinasjoner i Norge, Danmark, Sverige og Finland. Under… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

Orson Welles’ siste reise

Finnes det noe mer amerikansk enn filmlegenden Orson Welles – den enorme mannen med sigaren som sto bak en av de mest kjente amerikanske filmene i historien, Citizen Kane, som han skrev, regisserte og spilte hovedrollen i som en 25-åring… Du må vœre logget inn for å se dette innholdet.

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.