Månedsmagasinet på Costa del Sol

alt
Clínica Dental Sueca forebygger tannkjøttbetennelse
I juni holdt tannlege Marcia Lindberg fra Clínica Dental Sueca et foredrag om hvordan man forebygger og bekjemper betennelser i tannkjøttet. Selv om Marcia er utdannet innenfor behandling og forebygging av tannkjøttbetennelse, deltok hun på kurset som den eneste tannlegen fra Fuengirola.
På kurset ble det gitt forskjellige eksempler på symptomer på tannkjøttbetennelse:

• Under børsting av tennene begynner tannkjøttet å blø.
• Deler av tannkjøttet gjør vondt eller er betent.
• Dårlig ånde.
• Det sitter materie mellom tennene og tannkjøttet.
• Tennene føles løse eller har flyttet seg i forhold til hvordan de tidligere satt.
• Bittet blir annerledes.
• Endringene i de tennene som støtter proteser, og lignende.

Hvis man har noen av disse symptomene, anbefaler Marica Lindberg at man kontakter sin tannlege umiddelbart.

Forebygging av betennelse i tannkjøttet
Den mest effektive måten å forebygge slik betennelse er å sørge for god munnhygiene. Det er viktig at man pusser tenner hver dag og går regelmessig til tannlegen.
For mer informasjon om betennelse i tannkjøttet, kontakt Clínica Dental Sueca eller se www.clinica-dental-sueca.com.


alt
Jessies sønn Fabrizio, Gutierrez De Bellis, har arvet sin mors talenter og opptrer også på konserten på Hotel Puente Romano.

Gallakonsert med den verdensberømte pianist Jessie De Bellis
Fredag 31. juli gjester den verdensberømte pianisten Jessie De Bellis og hennes sønn, Fabrizio, Hotel Puente Romano i Marbella.
Konserten starter kl. 21.00 med opptreden av den 8 år gamle Fabrizio som vil spilles verker av Aaron, Thompson og Diabelli. Deretter overtar Jessie konserten med verker av Scarlatti, Mozart, Schubert, Chopin og mange flere.
Jessie begynte å ta undervisningstimer allerede som 4-åring. Som 19-åring vant hun førstepremien ved den internasjonale pianokonkurranse i Brasil. To år senere gjentok hun suksessen ved samme konkurranse i Uruguay. Deretter dro Jessie først til Rio de Janeiro der hun ble undervist av maestroen Miguel Proenca. Året etter dro hun til Italia der hun studerer på Academia de Santa Cecilia de Roma og hvor hun spesialiserte seg i Master Classes av Boris Bloch, Jeffery Swann, Alexander Longuich og Boris Petrushansky. I mellomtiden ble hun invitert til å spille for paven under Ferragosyo-festivalen. Jessie avsluttet sine studier som konsertpianist hos Ronal Brautigam i Amsterdam i 1993.
Jessie har opptrådt i konsertsaler over hele verden, både som solist og sammen med orkester. Blant de stedene hun har opptrådt, er Grand Opera House i York, Doelen i Rotterdam og Carnegie Hall i New York. I Skandinavia har hun opptrådt for svensk radio i Berdwaldhallen i Stockholm, samt i konserthusene i henholdsvis Esbjerg, Oslo og Göteborg. Dessuten har hun vært på turné i hele Europa sammen med det Nasjonale Russiske Filharmoniorkesteret.
Billetter til konserten på Hotel Puente Romano kan kjøpes i El Corte Inglés.


alt
Enkelt å bestille ferien hos reisebyrået About U Travel
Det engelske reisebyrået About U Travel har nå lansert sitt online reisebyrå i Sør-Spania.
Når man bestiller en reise via About U Travel’s hjemmeside www.about-u-travel.com, kan man skreddersy reisen ned til miste detalj. About U Travel tilbyr mange innlosjeringsmuligheter, utflukter, aktiviteter, og eventyr i Afrika, Sør-Amerika, Karibia, India og øyene i Det indiske hav.
På hjemmesiden kan man personalisere reisen ved å velge mellom ulike ekstratilbud. For å bestille en reise og ekstratilbudene, må man bare legge alt i innkjøpskurven på firmaets hjemmesiden. Reisene og de ekstra tilbudene er nøye valgt ut av et team av reisespesialister som ledes av Lynda Woodin som har arbeidet i reiselivsbransjen de siste 40 årene.
– Behovet for å kunne bestille en reise online på en enkel måte blir stadig større. Nettopp derfor har vi gjort hjemmesiden så brukervennlig som mulig og lagt til systemet med innkjøpskurven som tillater både privatpersoner og reiseagenter å skreddersy sine reiser. Denne formen for teknologi er allerede kjent og brukes av virksomheter som Amazon. Derfor er jeg overbevist om at systemet også er perfekt innenfor reiselivsbransjen, fortsetter Lynda.
About U Travel har kontorer i henholdsvis London og Málaga der det er tett kontakt med de forskjellige reisedestinasjoner.
– Det er viktig å ha personlig kjennskap til destinasjonene. Derfor besøker vi så ofte som mulig de forskjellige områdene for å holde oss «up to date» med de innlosjeringsmulighetene og de ekstra tilbuden vi har, avslutter Lynda.
For ytterligere informasjon, se www.about-u-travel.com.


Línea Directa lanserer fulldekkende forsikring med egenandel for motorsykler

– Prisene er 30% mer økonomiske en på gennomsnitsmarkedet

Forsikringsselskapet Línea Directa Aseguradora har styrket sin posisjon som den ledende på markedet i motorsykkelverdenen ved å lansere fullt dekkende forsikring med egenandel og utvidet tredjeparts forsikring. To nye produkter som vil være revolusjonerende for hele sektoren, for dem som elsker å kjøre rundt på to hjul.
Lanseringen av disse to nye produktene gjør forsikringsselskapet fordelaktig i forhold til sine konkurrenter som tilbyr produkter med en minimums egenandel som er for høy og ofte betyr at kunden må påregne å måtte betale hele prisen for reparasjon.
De to nye forsikringspolisene som tilbys av Línea Directa inkluderer en egenandfel på 20%, noe som betyr at forsikringsselskapet, ifølge den type forsikring som er tegnet, betaler 80% av regningen. Så ved f.eks. en regning på 500 euros, betaler Línea Directa de 400 euros og bare 100 euros betales av kunden.
I forbindelse med disse to nye produktene tilbyr Línea Directa også en forsikring for elektriske motorsykler og gratismotorsykler* for første gang i Spania. På den måten vil selskabpet som revolusjonerte den spanske bransjen i 2003, da det tilbød muligheten for å tegne en kvalitetsmotorsykkelforsikring for første gang til en meget konkurransedyktig pris, og yter mer for dets løpende engasjement for dentohjulede verden.
Det vil ikke komme som en overraskelse å oppdage at Línea Directa nå har 230.000 motorsykkelkunder som kan dra fordel av den aller beste service som tilbys av et team på over 125 profesjonelle som har førstehånds kjennskap til de spesifikke krav som gjelder for en motorsykkelfører.

*Kjøretøy som stilles gratis til rådighet for en kunde, f.eks. hotell, flyselskap, etc.

Av norrbom

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.