Månedsmagasinet på Costa del Sol

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Veldedighetsskonsert for Concordia
27. mai avholdt Collegium Musicum under ledelse av Annemarie Philipps, sin årlige konsert til fordel for Aids organisasjonen Concordia. Konserten ble som vanlig arrangert i Marbellas kirke, Ntra. Sra. de La Encarnación. Mer enn 500 personer var møtt opp for å høre Collegium Musicums kor og orkester tolke Handels Messias. Concordias formann, Prinsesse Marie-Louise av Preussen, var til stede sammen med representanter for Marbellas byråd. Konserten var sponset av Vitania og mer enn 4.500 euros ble samlet inn til Concordias arbeid.

Artenovums verden
22. mai åpnet de to kunstnerne Ose del Sol og Mugge Fischer sin siste utstilling, og mer enn 150 personer var møtt opp til svampagne og tapas og for å nyte de nye verkene som bød på portretter, abstrakt kunst, tyrefektere, statuer og landskaper. Det var det sveitsiske firmaet De Vittori som hadde invitert Ose del Sol og Mugge Fischer til å stille ut i deres lokaler. Utstillingen er åpen hverdager fra 10-17, fram til 30. juli.

De Vittori of Switzerland, Centro Comercial Le Village, Lomas de Sierra Blanca, Ctra. de Istán, Km 0,9, Marbella. Ved siden av Olivia Valere.
For mer informasjon, se www.artenovum.com.

Sjømannkirkens jubileum
Lørdag 9. mai feiret Sjømannskirken El Campanario i Calahonda 5 års jubileum.
El Campanario eies av Sjømannskirken og Diakonhjemmet. Direktør Elisabeth Fougner Rø fortalte om Diakonhjemmets rolle på el Campanario og Sjømannsprest Reidar Strand fortalte den spennende historien om hvordan han oppdaget kirken og veien fram til åpningen for 5 år siden.
Barna hadde en selvsagt plass i feiringen av kirkens 5-årsjubileum. Det er 40-50 barn som hver uke kommer til Sjømannskirkens barne- og ungdomsklubber. Disse ledes av Siv Askvig. 

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet