Månedsmagasinet på Costa del Sol
Luksusshopping og god mat i Puerto Banús

Luksusshopping og god mat i Puerto Banús

alt

En powershopping-dag kan gjerne begynne med lunsj en på Amore e Fantasia som ligger like ut mot kaia, ved siden av de store lystyachtene som sammen med lekre designbutikker, Ferrarier og fancy drinker gjennom lune netter som alle har bidratt til å sette fritidsbåthavnen uten for Marbella på verdenskartet.

Å finne et hyggelig lunsjsted i Puerto Banus kan være vanskelig, fordi det er så mange deilige steder å velge mellom. Vi valgte Amore e Fantasia(Muelle Benabola Casa 5/6). Stedet er elegant og hyggelig og serverer lekker, italienske mat.

Vi nøt en Champagne Cocktail før maten, deretter bestilte vi den fineste carpaccio etterfulgt av hjemmelaget pastaputer med friske pærer og gorgonzolasaus. Til maten drakk vi en flaske rød Barolo.
Vi ble møtt med profesjonell og vennlig servering, rimelige priser og – som det fremgår ovenfor – deilig mat. Next stop: butikkene!

Puerto Banús er et mekka for fashion aficionados. Det er gjort mye ut av butikkinnredningene og betjeningen – og kjøpeopplevelsen inkluderer svært ofte en vakt ved døren, fine innpakninger og annet stas.

Vi prøvde superhøye stiletter hos Boticelli og Marc Jacobs-espadrillos hos Betty Blue. I Guccis nye butikk var en klassisk veske med tilhørende belte et must, mens vi falt for selskapsvesken(en clutch bag med avtakbar hank) hos Louis Vuitton. En lip gloss og neglelakk fra Chanel – og en fantastisk duft fra parfymehuset Creed fulgte også med. Hos Bottega Veneta fantes det perfekte solbriller i vintage-stil – de har nå et par mindre å vise fram…

På hjemveien droppet vi inn på loungebaren ICON(ved siden av Puente Romano på The Golden Mile) og nøt en skjønn Strawberry Daiquiri til en fæl pris. En herlig shoppingdag er slutt.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.