Månedsmagasinet på Costa del Sol
Velkommen til Det Norske Magasinets januar-utgave 2021!

Velkommen til Det Norske Magasinets januar-utgave 2021!

Hvis jeg skal vœre helt ærlig, så må jeg si at alle dager føles ikke som Prøysens morgendag med blanke ark og fargestifter til, men første januar er iallfall for meg en slik dag. Nyttår, som godt kan utvides til hele januar måned, er en sjanse til å forbedre seg selv, iallfall et mikroskritt. For å benytte den velbrukte løk-analogien, så er det tid for å skrelle av et lag eller to. Et nytt år gir oss en mulighet til å kvitte oss med de trette, ubøyelige innstillingene vi går og tviholder på (ofte uten grunn), så vi kan legge igjen slike negative tanker i det gamle året. Nyttår kan vœre rensende, faktisk rent katartisk. Det kan vœre en anledning til forsoning med seg selv og andre, hvor man slipper taket på unødig sinne, uvennskap og bitterhet og prøver å erstatte disse med forståelse og nåde. For min del er derfor ikke 2021 året for G&T (Gin & Tonic) men for T & T (Takknemlighet & Tilgivelse). 

I ‘ gamledager’ var en av de beste tingene ved nyttår å kunne kjøpe seg en splitter ny almanakk med blanke sider rede til å fylles med nye livsopplevelser. Som Anni anbefaler på hennes helsesider i bladet, så er det fullt mulig å fremdeles benytte en papiralmanakk. Min egen Google-kalender går uavbrutt, men følelsen av å stige inn i et nytt år bringer alltid en viss spenning, kanskje spesielt fordi vi har lagt slikt et krevende år bak oss. 

Nyttår betyr nye planer, håp og drømmer. Vi spurte 5 på Gaten om det viktigste de lærte i 2020 og hvilke spennende og annerledes planer de har for 2021. Har du noen nye, dristige og originale prosjekter å fortelle det norske magasinet om, så vennligst kontakt oss! 

Portrett-intervjuet denne måneden er fire unge skandinaver som brenner for golf, og jeg kan bare ta hatten av for deres tålmodighet. Jeg fikk prøve et par slag med putteren deres på Los Naranjos Golf Club og kan med sikkerhet si at jeg ikke kommer til å ta opp denne sporten i det kommende året. Hva jeg kan love, er at jeg akter å imøtekomme nye ting og idéer med et mer åpent sinn i 2021. 

Hvis du er blant dem som lager nyttårsforsetter og bryter dem et par uker senere, så fortvil ikke. Vi har alle vœrt der. Det er en god trøst å vite at det kommer flere nye år, og du trenger ikke vente helt til 2022. Hvis du behøver en ny start, kan du alltids feire nyttår igjen med kineserne på den 12 februar, eller gjøre som de gamle romerne og starte det nye året på den mer vårlige første mars. I mellomtiden kommer jeg til å fortsette med min nye T&T strategi… 

Karethe

Av Karethe Linaae

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.