Månedsmagasinet på Costa del Sol
Tom Halvorsen – Din norske vaktmester i Spania!

Tom Halvorsen – Din norske vaktmester i Spania!

«De siste to årene har jeg jobbet som reiseleder for en norsk/dansk turoperatør med hele verden som virkefelt, men myndighetenes håndtering av corona-pandemien førte som kjent til en nesten umiddelbar stans i reiselivsbransjen verden over fra og med mars 2020. Jeg jobbet deretter som prosjektleder en periode i Norge, men da prosjektet ble avsluttet i november følte jeg at det å returnere til Spania var det rette for oss. Etter 20 år som bosatt i utlandet er det her vi føler oss mest hjemme.»

«I løpet av alle årene jeg har bodd i Spania har jeg hatt tilsyn med venners boliger i de periodene de ikke selv er i Spania, men siden jeg hadde begrenset tid til rådighet var jeg nødt til å begrense antall boliger jeg kunne følge opp. Nå håper jeg derimot at dette skal kunne bli en fulltidsjobb, og jeg tilbyr derfor en rekke tjenester til alle som har bolig i Spania, det være seg en leilighet eller en større villa.»

Generelt skal man alltid være forsiktig med hvem man gir tilgang til sin bolig, og skrekkhistoriene er mange. Noen har opplevd at boligen er leid ut til feriegjester når de selv ankommer uanmeldt, enkelte har fått bilen stjålet, og i noen tilfeller har nøkkelholderen selv flyttet inn i boligen. Det er heldigvis ikke altfor ofte noe så dramatisk skjer, men det er derimot relativt vanlig at avtalt arbeid ikke utføres, eller utføres på en dårlig måte. For ikke å snakke om husokkupanter som tar over boliger som står tomme uten tilsyn! Det er riktignok kommet en lov som skal forhindre dette, men foreløpig har den begrenset effekt grunnet kapasitetsmangel hos politiet.

«Med en fast pris fra kun 50 euro pr. måned kan du føle deg trygg på at alt er i skjønneste orden med din bolig i Spania. Jeg sjekker din bolig regelmessig og tar datomerkete fotos, lufter ut, kjører vann gjennom avløp og leser av vann og strømmåler, slik at man ikke får en ubehagelig regning i posten som følge av vannlekkasje eller fordi noen andre har koblet seg til strømmen. Du bli holdt oppdatert, og får umiddelbart beskjed dersom uregelmessigheter oppdages. For en relativt beskjeden sum kan du slappe av i visshet om din bolig i Spania har regelmessig tilsyn, av en person du kan stole 100% på og som utfører alt arbeid nøyaktig som avtalt, til en standard som om du selv ville ha gjort det. Prisene er også de samme faste for hele Costa del Sol, fra Nerja i øst til Manilva i vest.»

«Jeg tilbyr også en rekke tilleggstjenester, alt fra å besørge EU-kontroll (ITV) for biler og motorsykler til å kjøpe inn, transportere og montere møbler. Kort sagt alt man kan forvente seg av typiske «vaktmestertjenester». Det er mange som tilbyr tilsvarende tjenester, ikke minst mange av eiendomsmeglerne langs kysten, men en av mange fordeler med å benytte seg av mine tjenester er at man har kun en enkelt person å forholde seg til, med direkte kontakt.» 

You Home Styling

For mer informasjon se www.tomhalvorsen.no 

epost: tom@tomhalvorsen.no,

eller ring +47 9096 5455  

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.