Månedsmagasinet på Costa del Sol
Stort gjenopplivingsprosjekt for Andalusiske byer

Stort gjenopplivingsprosjekt for Andalusiske byer

Et massivt prosjekt er nå underveis for å gjenopplive Andalucías byer og gjøre dem mer fotgjengervennlige.

Junta de Andalucía annonserte på helgen at de vil fornye 46 hektar (størrelsen på 64 fotballbaner!) med plasser og gater i 60 av regionens kommuner til et totalbudsjett på 30 millioner euro. Departementet for utvikling, infrastruktur og landforvalting konsentrer seg om 59 prosjekter. Det nye programmet har som mål å utvikle gater og plasser for at de blir mer fotgjengervennlige, i tillegg til å tiltrekke turisme og fremme sosial og økonomisk utvikling i de utvalgte områdene.

Noen av de viktigste prosjektene er fornyingen av Plaza de España i Cádiz, forbedring av urbane sentre i Baena, Motril og Cazorla, og Paseo de la O in Sevilla. Programmet inkluderer i alt 7 prosjekter i Sevilla provinsen, 6 i Granada, 5 i Málaga, 3 i Jáen, 2 prosjekter i Almería og Huelva, og 1 i Cádiz provinsen.

(Kilde: Euro Weekly News)

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.