Månedsmagasinet på Costa del Sol
Sommerlig hilsen til nordmenn i Spania

Norsk Forening er stengt for tiden.  Det føltes tungt å reise fra vårt kjære Andalucia da Coronakrisen kom. Nå er det sommer og vi skulle vært hjemme i Norge uansett. Men vi fikk dessverre ikke nyte våren i Spania. Fotograf Ivar Johnsen har sendt oss en rekke fantastiske blomsterbilder fra Fuengirola. Vi bare aner hvor vakkert alt er hos dere. 

Nordmenn er blitt bedt om å feriere i sitt eget land. Vi skal få ha Norge for oss selv, både til fjells og til sjøs. På mange måter er dette veldig hyggelig. Salget av bobiler og fritidsbåter går strykende. Turiststeder som vanligvis tar i mot spanjoler og reisende fra andre land, må tilpasse tilbudene til nordmenn. Det blir nok bra, selv om mange føler at Middelhavets strender er det beste stedet å tilbringe feriedagene på.      

President Gunnar Finholth skrev i Det Norske Magasinet i mainummeret, at han ønsket alle velkommen tilbake til Norsk Forening til vanlig åpningstid til høsten. Det betyr i slutten av september. Det er hyggelig for oss å ha dette å se fram til.

Norsk Forening vil gjerne sende en sommerlig hilsen til alle nordmenn som ble igjen i Spania denne våren og som fortsatt er der. Dere er alle i våre tanker. Og vi gleder oss over alle gode nyheter fra dere.

Sommerlig junihilsen fra Midnattsolland, ei øy utenfor Bodø, den flotte hunden passer en flokk ursauer. Fotograf Espen Søreng.

Sommerlig hilsen fra Vestlandet. Fotograf Gard Warholm.

Sommerlig hilsen fra Nidelva i Trondheim. Fotograf Inger Jakhelln.

St.Hansbål ved Trondheimsfjorden i 2019, snart feirer vi igjen. Fotograf Inger Jakhelln.

Sommerlihilsen fra svenskegrensen: ”Jeg er en av flokken». Fotograf Solveig Tandberg.

Solbading i juni i Trøndelag. Sola har endelig tittet fram. Fotograf Inger Jakhelln.

Sommerglad hilsen fra Sognsvann i Oslo. Fotograf Espen Søreng.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.