Månedsmagasinet på Costa del Sol
Online Kunstauksjon til inntekt for sjømannskirken i juni

Online Kunstauksjon til inntekt for sjømannskirken i juni

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

«Hvem støtter deg når du bor eller ferierer her på solkysten? Jo, Sjømannskirken på Costa del Sol! Nå er det på tide at vi støtter kirken!

– Astrid Frida Zehetner

Gunnvor Sørhus og Astrid Frida Zehetner har i en årrekke vært engasjert i frivillig arbeid på sjømannskirken. Blant annet har de hatt hovedansvaret for at kirken hver måned har kunnet åpne en ny kunstutstilling i kaféen. Astrid og Gunnvor har hatt hånd om organiseringen – alt fra booking og kontakt med kunstnere, til opphenging og nedpakking av bilder. Deres nettverk av kunstnervenner både i Spania og i Norge har resultert i vakre utstillinger og gitt stab, frivillige og besøkende på El Campanario gode opplevelser og inntrykk. Begge har vœrt utstilt både i Norge og Andalucia. Nå har de sammen donert ni av sine egne malerier (akryl på lerret) som skal auksjoneres ut til inntekt for Sjømannskirken på Costa del Sol. 

«Hvem støtter deg når du bor eller ferierer her på solkysten? Jo, Sjømannskirken på Costa del Sol! Nå er det på tide at vi støtter kirken, som nå opplever tapte inntekter på gjestehuset, kafedrift og kursvirksomhet! Jeg gjør selvfølgelig mitt, deriblant gir jeg noen av mine selv-malte kunstbilder som kirken kan auksjonere bort slik at det blir noen penger i kassa til det viktige arbeidet kirka gjør!»            sier Astrid Frida Zehetner.

Astrid Frida Zehetner og Gunnvor Sørhus har donert til sammen ni bilder til Sjømannskirken på Costa del Sol. Bildene blir auksjonert bort i løpet av juni. Hele kjøpesummen går utelukkende til Sjømannskirken på Costa del Sol.

Kirkestaben retter en stor TAKK til Gunnvor og Astrid for deres gode engasjement og for initiativet til auksjonen. De oppfordrer alle El Campanario-venner og ellers andre kunstglade til å delta i auksjonen, og på den måten være med å støtte kirkens arbeide. 

For å se bildene, gå til kirkens hjemmeside. Hele salgssummen går uavkortet til Sjømannskirken på Costa del Sol!

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet