Månedsmagasinet på Costa del Sol
Sne og kulde over hele landet

Det er fortsatt kaldt i Spania – kjempekaldt. I Madrid og hele sentral-Spania ble det på tirsdag natt målt 10 kuldegrader. I byene Teruel, Huesca og Segovia var gradestokken helt nede i 15 kuldegrader. De lave temperaturene gjør naturligvis at den enorme mengden sne som falt på helgen, fortsatt skaper store trafikkmessige og praktiske problemer i mange deler av landet. Spesielt Madrid er hardt rammet. Både kommunen og fylket anbefaler alle innbyggere å holde seg innendørs, blant annet for å skåne helsevesenet.

Fylkets sykehus er nemlig nær ved å falle sammen på grunn av de mange trafikkulykkene som følge av uværet, i tillegg til den store mengden med pasienter med Covid-19 smitte. 

Det er nesten 50 år siden det falt så store snemengder og målte så lave temperaturer i Madrid og sentral-Spania. 

Langs Costa del Sol er det fremdeles kjølig, med nattetemperaturer ned til fem grader. Flere steder på innlandet, spesielt rundt Cómpeta, Mijas og Ronda, har det falt sne som riktignok forventes å forsvinne raskt.

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.