Månedsmagasinet på Costa del Sol
Covid-19: smitterekord på Costa del Sol

Covid-19: smitterekord på Costa del Sol

Med litt over tusen nye smittede satte Málaga-provinsen en uheldig rekord på tirsdag. Siden nyttår har de daglige smittetallene steget jevnt, og det er naturligvis også derfor Junta de Andalucía har gjenopprettet nye restriksjoner tilsvarende de vi hadde i november. Det betyr blant annet at folk må holde seg innendørs fra kl. 22.00, restauranter må lukke kl. 18.00 (caféer kl. 20.00) og forsamlingsforbudet på seks personer er gjenopprettet. 

Det stigende smittetallet har øket presset på samtlige av provinsens sykehus og både myndigheter og eksperter er enige om at vi går en hard vinter i møte, selv om de første innbyggerne nå har blitt vaksinert. 82.000 andalusiere (én prosent av befolkningen) har i dag blitt vaksinert, hvilket vil si at man har brukt 58 prosent av de disponible vaksinene.

Andalucía mottar nye, mindre forsendelser hver uke – akkurat som resten av landet. 

Fra midten av mars vil forsendelsesmengden økes betydelig.      

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.