Månedsmagasinet på Costa del Sol
PropEye Management utvider øst for Málaga

PropEye Management utvider øst for Málaga

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Fra den 1. desember kommer PropEye Mangement til å utvide øst for Málaga, med en ny representant i hvert område – Fernando Miranda .

Fernando Miranda har lang erfaring fra forvaltningssektoren og ser frem til å tilby høykvalitetstjenester, som er essensen av PropEye Management. Fernando snakker svensk, engelsk og spansk og vil ha ansvaret for områdene Nerja, Torrox og Frigiliana.

Bedriftens profesjonelle medarbeidere har en samlet erfaring på over 12 år i eiendomsvedlikehold, mindre byggeprosjekter og eiendomsforvaltning. Deres verdifulle erfaring og kunnskap har bidratt til at PropEye på Costa del Sol har et høyt verdsatt omdømme. Hvis du er på jakt etter noen som kan vœre hovedkontakten for eiendommen din i ditt fravær, og til å forberede eiendommen for din ankomst, vil PropEye vœre et klokt valg.  

Du vil oppdage at mange tjenester er inkludert i deres vanlige nøkkeltjeneste og eiendomsforvaltningsgebyr. Bare ring Boris eller Fernando, så vil de fortelle deg alt om tjenestene. Du kan selvsagt også besøke deres nettside www.propeye.es for mer informasjon, også om hvordan de kan sjekke eiendommen din hver tiende dag samt etter dårlig vœr, ta hånd om ting for å passe på at eiendommen din er trygg og klar, slik at du kan nyte den når du kommer hit på ferier eller for lengre opphold.  

PropEye sørger også for rengjøringstjenester og velkomstpakker og kan hjelpe med oppussing, reparasjoner og renovering, og har et svært profesjonelt og velrennomert team.

La PropEye se etter og ta vare på eiendommen din.  

Kontakt Boris Nedell
på +34 699 25 85 63,
e-post: info@propeye.es 
eller Fernando Miranda
på +46 70525 7997,
e-post: fernando.miranda@propeye.es

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet