Månedsmagasinet på Costa del Sol
Nå kommer de berømte danske luksus rom/trøffelkulene til Spania!

Nå kommer de berømte danske luksus rom/trøffelkulene til Spania!

Den danske sjokoladefabrikanten Selected Gourmet Group København har åpnet et datterselskap her på Costa del Sol under navnet Copenhagen Chocolate SL, hvorfra de vil betjene kundene på Solkysten, og senere andre regioner i Spania.

De introduserer i første omgang tre produktgrupper – rom-/trøffelkuler som er kjent og elsket av nesten alle, og et bredt utvalg av produkter som ikke er tilsatt sukker, og som derfor er godt egnet til personer med diabetes og folk som ellers ønsker å begrense sukkerinntaket. Den siste produktgruppen som er med i oppstarten, er forskjellige kakepyntprodukter. I dag selges de over hele Norden, spesielt i Norge.

Rom-/trøffelkuler fås i seks smaksvarianter: marsipan og nougat, salt karamell overtrukket med mørk sjokolade, pasjonsfrukt/karamell overtrukket med hvit sjokolade, sitron- & lakriskaramell med hvit sjokolade, lakriskaramell med overtrekk av melkesjokolade og solbærkaramell med overtrekk av melkesjokolade. Ja, det er nok å velge imellom!

Lekkerbiskenene kan fremover nytes som dessert i et bredt utvalg av nordiske restauranter og forretninger eller kjøpes som take away i en fin 6 stk. gaveeske, og de kan naturligvis også kjøpes på nettet. Vi jobber hele tiden med nye smakskombinasjoner og vil fortløpende tilpasse oss årstidene, for eksempel med et par nye smaker til påske, til sommeren osv.

Personer med diabetes eller de som ønsker å holde igjen på sukkeret, vil kunne velge mellom ni ulike smaksvarianter, basert på sjokoladekuler i forskjellige smaksblandinger. Denne produktgruppen vil bli utvidet med rundt 10 nye typer produkter i det nye året.

Spania er et land med store tradisjoner for å pynte kaker, og vi er sikre på at våre innovative produkter til nettopp dette vil bli etterspurte.

Hvor kommer sjokoladen fra:

Nesten all sjokoladen kommer fra Barry Callebaut i Belgia, som er verdens ledende produsent av sjokolade- og kakaoprodukter.

Barry Callebaut anvender utelukkende kakaobønner fra bæredyktige plantasjer og er hovedsakelig dyrket i Vest-Afrika rundt ekvator. Mange anser Callebaut som én av de beste produsentene og leverandørene av sjokolade på verdensplan – og derfor er det også et kvalitetsstempel å anvende sjokolade og kakao fra dem.

For mer informasjon,
kontakt Klaus Hartmann på: 619 985 114,
eller www.selected-gourmet.com 

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet