Månedsmagasinet på Costa del Sol
Julens smaker finner du hos Casa Nordica – din nordiske matbutikk

Julens smaker finner du hos Casa Nordica – din nordiske matbutikk

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Vi nærmer oss juletider, og til julen hører en mengde delikatesser. Både til hverdag og for alle årets høytider kan du stole på den nordiske matbutikken Casa Nordica når du vil ha smaker hjemmefra Norge. Bare til jul fylles butikkhyllene opp med blant annet ulike sildesorter, røkt og gravet laks, risgryn til grøten og riskremen eller den ferdige varianten til de som ikke vil stå ved ovnen. Hos Casa Nordica vet man hva vi vil ha på julebordet, så i tilbudet finnes også pinnekjøtt og ribbe, julepølse og medisterpølse, for ikke å forglemme lutefisk. Og vil du prøve en svensk juletradisjon, så tilbyr de juleskinke, helt ferdigkokt.

Og ingen julebord er komplett uten noe i glassene. Hos Casa Nordica har de derfor mange sorter med gløgg og sterkere varianter til å fylle i drammeglassene, i tillegg til vin, øl, likører og alkoholfritt som passer til julematen. Og til kaffen, som selvfølgelig også fås kjøpt i butikken, har man smågodt, kaker, konfektesker og praliner.

I tillegg får du tak i tradisjonelle nordiske juledekorasjoner og adventslys, som mange er ute etter i førjulstiden.

Så ta en tur til den nordiske matbutikken med det spanskklingende navnet Supermercado Casa Nordica og skaff deg alt du ønsker deg av julesmaker! Butikken ligger i Fuengirola, rett ved Feriaplassen, med masse parkeringsmuligheter.

Casa Nordica har også et bredt utvalg av glutenfrie og allergivennlige produkter.

God jul!

Casa Nordica finnes på Facebook.

Supermercado Casa Nordica 
Calle Feria San Isidro Labrador, Fuengirola
952 19 91 48
Åpningstider: Hverdager kl. 10–19, lørdager kl. 10–15

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet