Månedsmagasinet på Costa del Sol
Ecofilters feirer 5 år på Costa del Sol!

Ecofilters feirer 5 år på Costa del Sol!

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

På høsten 2016 åpnet Ecofilters sin butikk i Centro Idea, Mijas, og reisen begynte med Ecofilters CDS. Siden den tid har mye hendt. Produkter har blitt testet ut og inkluderer i dag vannfiltre, som virkelig fungerer her på Costa del Sol.

”Allerede etter 1 ½ år fant vi ut at vi ikke hadde mulighet til å bemanne en butikk og samtidig møte etterspørselen av våre filtre, som er grunnen til at vi bestemte oss for å møte kundene hjemme i stedet for at de måtte komme til oss. Det har vist seg å vœre en verdsatt metode for å gi kundene råd om hva de trenger og hva som er mulig i hvert enkelt tilfelle”, forteller Marie og Jimmy Wendt, paret bak Ecofilters.

Nå etter 5 år og nærmere 1000 fornøyde kunder har Ecofilters fasiten med hensyn til hva som er etterspurt og som fungerer når det gjelder å dekke behovet for rent og sikkert drikkevann, samt vann som sliter mindre på husholdningsmaskiner og varmtvannsbeholdere.

”For å skape oppmerksomhet omkring Ecofilters 5-årsjubileum tilbyr vi i desember et drikkevannfilter til 295 euro (vanlig pris 395 euro) installert og klart til bruk”, hilser Marie og Jimmy Wendt.

Marie & Jimmy Wendt
Ecofilters CDS S.L
Tel. 605 432 002 og 605 432 004
E-mail: info@filterscds.com
www.filterscds.com

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet