Månedsmagasinet på Costa del Sol
Golf blir morsommere jo bedre du treffer ballen!

Golf blir morsommere jo bedre du treffer ballen!

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Vil du lære deg å spille golf? Eller spiller du kanskje allerede og ønsker å forbedre spillet og teknikken? Da må du ikke nøle med å bestille golftimer med Philip Widmark.

Philip Widmark, som har vært på Costa del Sol siden oktober 2020, kom til kysten for å konkurrere. Men ganske snart oppdaget han at han brenner mer for yrket som golflærer. Med PGA-utdanning og som medlem av Svenska PGA er han en meget ansett golftrener, og hans elever, i alle aldre, består først og fremst av skandinaver, men også av briter og andre nasjonaliteter.

«Jeg har brent for golf helt fra barnsben av. Golf er mitt liv, og jeg har virkelig funnet mitt kall i golflæreryrket. Med PGA-utdanningen avsluttet i sommer, jobber jeg med de siste teoriene og teknikkene. Golf er alltid morsomt, men det blir desto morsommere jo bedre du treffer ballen – og det kan jeg hjelpe deg med!», sier Philip Widmark, som selv har trent med svært dyktige trenere og spillere, spesielt da han bodde i Jupiter, Florida – proffgolfens hovedstad.

Philip Widmark underviser hovedsakelig ved PG Golf & Sports Academy, Atalaya GC i Marbella, hvor det også finnes en TrackMan Range, hvis du vil ha TrackMan. Foretrekker du at han kommer til din hjemmeklubb, så gjør han det også, forutsatt at klubben tillater det.

Så hvis du vil lære deg å spille bra golf fra grunnen av, eller å forbedre ditt golfspill, ta med deg golfkøllene og dra til golfklubben sammen med Philip Widmark!

Philip Widmark
Golftrener med PGA-utdanning og medlem i Svenska PGA
Tel. +46706184475
E-mail: philip@widmark.biz
Nettside: www.philipwidmark.com

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet