Månedsmagasinet på Costa del Sol
Clínica Dental Escandinava har åpnet ny klinikk i Sitio de Calahonda

Clínica Dental Escandinava har åpnet ny klinikk i Sitio de Calahonda

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Clínica Dental Escandinava ble grunnlagt i 1986. Siden da har de hatt gleden av å utvide sin klinikk flere ganger. I dag har de fem klinikker, to med innbygget kirurgiutstyr til sine mange implantatbehandlinger.

Det er alltid full fart hos Clínica Dental Escandinava, og for å imøtekomme ønsker fra kunder i Calahonda/Elviria og Marbella-området, har Clínica Dental Escandinava i april i år åpnet en klinikk nettopp i Sitio de Calahonda. Her har de også tatt høyde for at de skal kunne utvide kapasiteten. De har inngått et samarbeid med to tannleger med mange års erfaring, og Anna, deres erfarne resepsjonist, tar imot på klinikken i Sitio de Calahonda.

Mange kunder vil stadig like gjerne kunne møte Caroline som Tine, Monica, Alba og Jennifer på begge klinikkene. Likeledes vil tannpleier Sandra og tannlegene Anders og Andreas ha sine arbeidsdager fordelt på de to klinikkene.

De går mye inn for kosmetisk tannpleie, og flere pasienter ønsker bleking av tennene og kronebehandling for å få et vakkert, hvitt smil. Nå kan disse behandlingene tilbys både i Fuengirola og i Sitio de Calahonda.

Clínica Dental Escandinava har allerede fått mange positive tilbakemeldinger på sitt nye tiltak fra klienter i sonene Calahonda/Elviria og Marbella

Fuengirola: C/ Las Deblas, Edif. Palm Beach 1º I, Paseo Marítimo Rey De España 95
Tlf. +34 952 660 167 

Sitio de Calahonda: Centro Comercial Los Cipreses 4, 1-3B.
Tlf: 952 933 934

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet