Månedsmagasinet på Costa del Sol
Enda en mulighet til å dra fordel av Liberty Seguros cashback-tilbud

Enda en mulighet til å dra fordel av Liberty Seguros cashback-tilbud

Mens vi fortsetter med å tilpasse oss den nye normalen, med de utfordringer som følger, legger mange stadig stor vekt på sparing. Derfor reaktiverer Liberty Seguros sitt populære cashback-tilbud.

Cashback-tilbudet er bare gyldig i en begrenset periode. Frem til den 25. november får eksisterende kunder som tegner en ny bolig-, bil- eller livsforsikring, 60 euro i cashback med hver ny forsikring. Nye kunder mottar 30 euro cashback på sin første forsikring, og deretter 60 euro i cashback på ytterligere forsikringer.

Med dette tilbudet er det ingen grenser for hvor mange forsikringer du kan tegne med Liberty Seguros, så det er heller ingen grense for tilbakebetalinger, uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Det betyr at både eksisterende og nye kunder kan spare mange penger, samtidig som at de får en god forsikringsdekning av sine viktigste aktiva.

Med blant annet fritt valg av bilverksted eller erstatningsbil i opptil 35 dager i tilfelle ulykke eller mekanisk svikt, deres bilpolitikk (opptil 45 dager i tilfelle tyveri eller brann) og skadedyrbekjempelse m.m., er det mange grunner til å velge Liberty Seguros.

Liberty Seguros har et omfattende nettverk av mer enn 300 forsikringsmeglere og agenter (som snakker kundens språk), og som hjelper eksisterende og nye kunder med skreddersydd ekspertrådgivning. Med over 175 000 utenlandske kunder bare i Spania, er Liberty Seguros førstevalget for utlendinger i Spania!

Med Liberty Seguros har du også et gratis telefonnummer døgnet rundt til både veihjelp og akutt hjelp i hjemmet, alltid på ditt språk. For å dra fordel av tilbudet bør du kontakte din forsikringsmegler i Liberty Seguros, besøke www.libertyexpatriates.es eller ringe 91 342 25 49.

Del

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Kanskje du også vil like

Søk på Det Norske Magasinet