Månedsmagasinet på Costa del Sol
La PropEye passe på eiendommen din

La PropEye passe på eiendommen din

Forretningsideen kom til Boris Nedell for et par år siden, da han begynte å bli kjent med folk med feriebolig på Costa del Sol. Mange var bekymret for sikkerheten og vedlikeholdet av ​​eiendommen deres på Costa del Sol når de ikke var der. Samtidig fant de det vanskelig å ikke bare finne en god eiendomsadministrasjonstjeneste i området, men også noen de kunne ha tillit til. Mange ga uttrykk for at de lette etter noen som kunne være en kontaktperson for eiendommen deres når de ikke selv var til stede, samt forberede eiendommen til deres ankomst. Medarbeiderne hos PropEye har en samlet erfaring på over tolv år innen eiendomsvedlikehold, små byggeprosjekter og eiendomsforvaltning. Deres solide erfaring og kunnskap har bidratt til at PropEye er en svært verdsatt virksomhet på Costa del Sol.

PropEye nøkkel- og eiendomsadministrasjonsgebyr inkluderer mange tjenester som:
sjekking av eiendommen hver tiende dag og etter dårlig vœr, kontroll av alle vinduer, dører og alarmer (hvis de er installert) og nedskylling av alle toaletter samt åpning av alle kraner og dusjer. De kontrollerer også om det er tegn til fukt og muggsopp og lufter eiendommen og vanner blomster. Videre kontrollerer de at alle lamper og stikkontakter fungerer korrekt, sjekker og mottar enhver post (videresender eller e-post, hvis det er mulig) og nøkkelhåndtering for leietakere eller gjester ved ankomst og avreise, og mye mer. Når nøklene til eiendommen din ikke er i bruk, oppbevares de sikkert i en safe, og når de selv er jobber i eller er på vei til din eiendom, oppbevares nøklene trygt i en safe som er installert i PropEye kjøretøy. For å gjøre nøkkelhåndteringen enda sikrere, føres en loggbok med et serienummersystem som er tilgjengelig for deg på anmodning. PropEye tilbyr også rengjøring og velkomstpakker og kan også hjelpe med ombygning, reparasjoner og renoveringer. PropEye har et profesjonelt og anerkjent team.

Kontakt Boris Nedell på +34 699 25 85 63
eller e-post: info@propeye.es

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.