Månedsmagasinet på Costa del Sol
Påskeuken presenteres med plakat

Påskeuken presenteres med plakat

Den ytterst tradisjonsrike påsken blir veldig annerledes i år. Grunnet pandemien blir det ingen påskeprosesjoner. Det kommer spesielt til å merkes i Málaga som har noen av landets største og flotteste prosesjoner. Hverken kirken eller kommunen ønsker allikevel at påsken 2021 skal gå i glemmeboken. Derfor har man nettopp presentert årets påskeukeplakat. Denne er tegnet av lokalkunstneren, Andrés Mérida, som har hatt som mål å fornye og tilføye litt positivitet i de ellers ganske dystre påskeukeplakatene. Det ses i valget av blåfargen, akkurat som plakaten for første gang noensinne gir plass til den velduftende Biznaga-blomsten. 

Som alternativ til de store påskeprosesjonene, planlegger kirken å stille ut de store tronene inne i kirkene. På den måten vil publikum kunne komme helt nær tronene, samtidig som at man lett kan kontrollere og begrense mengden av besøkende.

(Kilde: Diario Sur)

Del

Kanskje du også vil like

© 2009-2019 Det Norske Magasinet – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Søk på Det Norske Magasinet

Planlagt vedlikeholdsarbeid: Lørdag 5. august 2023 fra kl. 08.00 vil det foretas oppdateringer på norskemagasinet.com. Vær oppmerksom på at nettsiden vil være utilgjengelig i perioden når det foretas oppdateringer. Det samme gjelder for NorskePLUSS mobilappen.